LET ME KNOW YOU.

Kuruculuğunu İngilizce Öğretmeni Kadriye KARABULAK’ ın yaptığı 10 Türk ve 8 yabancı ortaklı “LET ME KNOW YOU.”  isimli e Twinning projemiz başlıyor.

LET ME KNOW YOU.

Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Litvanya ortaklığıyla oluşturulan  LET ME KNOW YOU  adlı e  Twinning  projemizdeki amacımız öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak iletişim becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerimiz farklı uygulamalar ve web 2.0 araçları kullanarak kendilerini, boş zaman aktivitelerini ve yeteneklerini anlattıkları aktiviteler gerçekleştirecektir.

İletişimle hayata geçirecekleri projemiz öğrencilerimize dayanışma ve işbirliği sunacaktır. Uzaktan iletişim kuracak, kendilerini ifade edebilecek, yeni arkadaşlar edinecek ve başarmaktan keyif alacaklar. Projemizle bu süreçte öğrencilerimiz yaratıcılık ve özgüven becerilerini de geliştirecekler.