YAPABİLİRİM (Eğitimde İyi Örnekler Projesi)

Bu uygulamaya öğrencilerimizin akademik sorumluluklarıın dışında sorumluluklarunın olduğunun fark etmeleri sağlanarak başlandı(saçını taraması, yatağını düzeltmesi gibi) .Öğrenci velileri de sürece dahil edilerek, aile bireylerinin sorumlukları ve işbirliğinin önemi üzerinde duruldu. Bu konu ile ilgili sınıf da öğrendiklerimizi, çocukların günlük yaşamlarına aktarabilmeleri için çocuklardan ailelerinin destekleri ile, her gün sürekli olarak sorumlulukarını öğrencilerimizin yaparak kalıcı hale getirilmesi istendi.Uygulamanın kalıcılığını sağlamak için ailelerden öz güveni yükseltici konuşmalar yapılması istendi.  Uygulamanın amacı ile bire bir bağlantılı olarak  öğrencilerimizin kenilerinde yapabilme öz güveni oluşturulmaya sağlandı.

17-01-202417-01-202417-01-202417-01-202417-01-2024